crosstraining, trappor, stryketräning och barnpassning


Tanken var idag att jag skulle ta ett en springrunda ute men åkte på barnpassning så det fick bli inneträning. Tur att man har crosstrainer hemma så att man kan träna kondition inne om det nu skulle behövas som idag t ex. Dock ställer jag mig bara på crossen i nödfall, jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt med crosstraining på våren, sommaren och hösten. På vintern när man inte kan vara ute är det aningen roligare men dock är crosstraining väldigt bra träning tycker jag. Det känns i magen och i benen och man blir garanterad varm och förbättrar sig kondition. Något annat som är bra med crosstraining är man kan ha koll på hur långt man sprang, vilken hastighet man håller och hur mycket man förbränt. Då kan man sedan försöka maxa sina resultat genom att t ex springa 5 km ännu lite snabbare, öka hastigheten under någta minuter osv. Jag tror ni förstår vad jag menar.

Sprang i alla fall 5 km på 17,5 minuter och tog sedan trapporna 10 gånger upp och ner. Då var jag tillräckligt varm för att köra igenom styrkehäftet. Idag lyckades jag göra sitsup utan att spänna nacken men dock gick armhävningarna inte så bra men gjorde i alla fall det antalet jag skulle göra. Ökade styrkeövningarna från 10 *2 tilll 15 * 2. Armhävningar är inte min starkade sidan men kämpar på med dem. Jag är nöjd med dagens träning, att bara ställa mig på crossen är bra av mig. Målet var att springa 5 km och jag klarade det utan att ge upp.

Efter passet fick det bli stretchning och en snabb dusch, nu ska det kalasas lite! :D riktigt kul ska det bli att träffa bästis igen!


Ben och höft


Tåhäv: 15*2
Knäböj: 15*2
90 grader: 1 min * 2
Höftlyft: 15*2
Knästående benlyft: 15*2
Ryggliggande benlyft: 15*2


Mage


Sitsup: 15*2


Armar


Dips: 15*2

Armhävningar: 15*2


övrigt:

15 fällkniven
//SANDRA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0