fördelar med att äta GI till frukost

Alla vet ju sedan tidigare att en nyttig frukost lägger grunden för hela dagen för att kunna prestera sitt bästa efter sin förmåga både fysiskt och psykist men också för att våra matvanor. Om man skippar frukosten eller äter en frukost med för hög GI till exempelt sockerflingor eller vitt bröd gör att vi blir mer sugna på kaloririka livsmedel senare på dagen

Enligt en ny Svensk studie som nyligen gjort visar att en frukost med låg GI till exempelt en osötad müsli eller bröd med hela korn ger en mer utdragen blodsockerkurva på alla måltider som äts senare på dagen.

Om vi ska sammanfatta det hela kan man ju konstatera att en frukost med lågt GI sänker GI på resten av dagens måltider. Bra för både hälsan och vikten.




//SANDRA


Kommentarer
Postat av: Felicia♥

Fin blogg :)

Va gärna med i dagens blogg här!--> http://mongokrigare.blogg.se/2011/may/dagens-blogg.html

Kram <3

2011-05-19 @ 21:28:34
URL: http://mongokrigare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0