myskväll med rostbröd








Pågen rasker

Ingredienser

 Vetemjöl, vatten, fullkornsvetemjöl*, vetegluten, klippt fullkornsråg*, siktat rågmjöl, jäst, socker, solrosfrö 1,7%, vegetabilisk olja av raps, malt, havrefiber,  surdeg på vete, mältade veteflingor*, linfrö 0,9%, förjäst vetemjöl, salt, vört och havreskållning.

* Fullkornsinnehåll: (18%, motsvarande 25% av torrvikten)

Näringsvärde

Näringsvärde

per 100g

per skiva

Energi

1100 kJ

379 kJ

 

260 kcal

90 kcal

Protein 11 g  
Kolhydrater 40 g  
   varav sockerarter 4,5 g  
Fett 4,5g  
  varav mättat fett 0,5 g  
Kostfiber 6,5 g  
Natrium 0,4 g  
• 0,4 g natrium motsvar 1,0 g koksalt    


Omdöme: Både godare ocn nyttigare rostbröd än vanligt vitt rostbörd. Det godaste påläggen på detta rostbröd är ost och kaviar enligt mig och helst ska man servera varm choklad till. Absolut godast är att doppa rostbrödet i den heta chokladen så att osten smälter, då blir det mumsfilibabba! :D

Tycker ni om detta rostbröd?
Vilket pålägg tycker ni är godast att ha på?
Vad tycker ni är godast att servera till rostbrödet? :D

//SANDRA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0